Pratsam

Avoimet työpaikat

Saavutettava digitaalinen palvelu

Rekry

Onko ohjelmistokehitys, Linux ja DevOps intohimosi?

Siinä tapauksessa sovit meille!

Olemme yksi markkinajohtajista lukemisesteisten äänikirjojen ja -lehtien ICT-ratkaisujen kehittämisessä ja haemme nyt

Senior Software Developeria

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen varmistaaksemme kasvumme. Tarjoamme itsenäisen työn kehittyvän yrityksemme ytimessä. Pratsamilla teet työtä, jolla on merkitystä ja työskentelet uusimman teknologian parissa. Tiimimme on pieni ja työskentelemme sujuvasti yhdessä. Meillä on joustavat työajat ja perehdytysjakson jälkeen sinulla on mahdollisuus osittain työskennellä etänä. Moderni toimistomme sijaitsee lähellä merta Palosaarella Vaasassa.

Senior Software Developerina osallistut uusien ominaisuuksien suunnitteluun ja kehittämiseen asiakkaan toiveiden mukaisesti.  Jaat myös vastuun toiminnasta ja ylläpidosta, jossa pyrimme jatkuvasti tekemään parannuksia ja ratkaisemaan saatavuutta, suorituskykyä ja skaalautuvuutta koskevia haasteita. Arvostamme hyviä ideoita ja mielipiteitä ja haluamme mielellämme kuulla sinun. Turvallisten ja toimivien tuotteiden valmistaminen on meille sydämen asia.

Toivomme, että tämä työ on sinulle intohimo, kehität uusia ja luovia ratkaisuja ja olet järjestelmällinen ja motivoitunut. Sinulla on korkeakoulututkinto ICT-alalta ja muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

Sinulla on asiantuntemusta yhdestä tai useammasta seuraavista:

» Linux, PHP, Python, SQL, Shell scripting

» HTML, Javascript, CSS

» Git, DevOps, CI / CD

» Google Cloud -ratkaisut.

Sinun ei tarvitse vielä osata kaikkea, tärkeintä on asenteesi ja halusi kehittyä.

Rekrytoinnista vastaa Lissn consulting Oy Ab. Jos sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä Monika Ahlsvediin (puh. 041 4314329 tai monika@lissn.fi). Lähetä ansioluettelosi ja työhakemuksesi palkkavaatimuksineen osoitteeseen monika@lissn.fi viimeistään 15.6.2022.  Aloitamme haastattelut heti ja valitsemme Senior Software Developerin, kun löydämme oikean henkilön.